Takk for at du besøker nettbutikken vår. Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du besøker maryjanes.no og forsikrer deg om at personlig informasjon behandles på en sikker måte av oss. Vi har forpliktet oss til å beskytte ditt personvern. Har du tips eller spørsmål i forbindelse med dette setter vi stor pris på at du tar kontakt! Noen ganger trenger vi informasjon om deg for å kunne hjelpe deg best mulig. Under finner du mer informasjon om vern av personlige opplysninger, opplysninger om innsamling av data og vår bruk av mottatte opplysninger.

Bruk av personlige opplysninger
Vi bruker opplysningene til følgende formål:

  • For å sikre at maryjanes.no sine sider dekker riktige behov.
  • For å levere produkter og tjenester, som nyhetsbrev, spesialtilbud og annen informasjon som våre kunder ber om eller kjøper.
  • For å hjelpe maryjanes.no med å lage og publisere innhold som er interresant for deg.
  • For å varsle deg om nye varer, spesialtilbud, viktig informasjon og nyheter hvis du ønsker det.

Kontroll av personlige opplysninger
Når du registrerer deg, eller på annen måte gir oss personlige opplysninger, vil vi ikke dele denne informasjonen med tredjeparter.
Informasjonen vil bare bli brukt til formålene nevnt ovenfor. Når du registrerer deg, velger du også hvordan og om du vil at vi skal kommunisere med deg.
Tilgang til de personlige opplysningene
Du kan selv endre, legge til og oppdatere de personlige opplysningene du har gitt til oss på «din side». Dette gjelder opplysninger som adresse, E-postadresse, navn og telefonnr. Hvis du registrerer deg hos Mary Janes får du full oversikt over bestillingen din til en hver tid.

Innsamling av personlige opplysninger
maryjanes.no bruker Google Analytics, Facebook-pikselen, og hotjar til å samle tekniske opplysninger om nettleser, operativsystem, henvisningsadresse, samt opplysninger om brukerflyt på våre nettsteder, og demografi for de besøkende. Alle opplysninger er anonyme og kan ikke brukes til å identifisere besøkende. Denne informasjonen brukes til forbedringer på hjemmesiden, økt forståelse for hvor våre kunder finner oss og for å opprettholde brukervennligheten i vår nettbutikk.