Publisert på

Velge riktig vaporizer

Velge riktig vaporizer

Det å velge riktig vaporizer på første forsøk kan virke som et vanskelig valg. Variantene er mange, kanskje har du aldri prøvd en vaporizer før og prisforskjellene er store. Valget er enklere enn du tror. I dette innlegget forklarer vi om de forskjellige vaporizerne du kan kjøpe. Å «Vape» byr på en helt ny opplevelse og fjerner behovet for helseskadelige komponenter som for eksempel tobakk. Det er raskere og enklere enn den tradisjonelle jointen og mye mer diskre.

Vaporizere er delt inn i 3 forskjellige typer:  

  • «Vaporizer Pen» – Mindre håndholdte vaporizere. Billig og diskre.
  • «Portable vaporizer» – Medium store vaporizere. Kraftig og kompakt.
  • «Tabletop vaporizer» – Større stasjonære vaporizere. Det beste av det beste.

Vaporizer pen

I denne kategorien finner du alternativer i flere prisnivåer. Fra en billig vaporizer tenkt å holde en helg, eller en sommer. Til dyrere alternativer egnet for pasienter og daglige brukere. Vaporizerne i denne kategorien er små, tynne og diskre. Enkle å oppbevare på kroppen eller å ta med seg på farten. Et annet godt eksempel er vaporizeren «G Pro» fra Grenco Science. En komplett vaporizer med alt du trenger, til en veldig god pris.

Portable vaporizer

Dette er vaporizerne i skiktet mellom maks kraft og liten størrelse. Her finner du kanskje de beste kjøpene for deg som ikke er pasient av medisinsk cannabis. Arizer Air er anbefalt. En annen vaporizer som konkurrerer helt i toppskiktet er PAX. En fantastisk vaporizer du blir glad i. Fellestrekket for portable vaporizere er god batterikapasitet, de er enkle å bruke og de er enkel å rengjøre. Vi føler oss trygge på at det er i denne kategorien du finner din favoritt-vape.

Tabletop vaporizer

Her finner du de største, kraftigste og beste vaporizerne på markedet. Disse vaporizerne er som regel tilkoblet strøm fra veggen og er stasjonære. Derav kallenavnet «Tabletop». De mest populære og kjente tabletop vaporizerne er Volcano, Arizer V-Tower og Arizer Extreme Q. Vår anbefaling av de tre er Volcano. Det er med tanke på pasienter som bruker lovlig medisinsk cannabis.

maryjanes.no har vaporizere for alle behov. For å se alle våre vaporizere kan du klikke her.

maryjanes.no er forhandler av disse og mange andre vaporizere. Om du ikke skulle finne den vaporizeren du leter etter i butikken må du gjerne ta kontakt å spørre. Vi jobber hele tiden med å utvide eget lager. Vårt mål er å tilby de beste vaporizerne med alt nødvendig tilbehør. Vaporizere på lager har en leveringstid på 2-4 arbeidsdager fra mottatt betaling.